Изградете бъдещето си с нас!

Защо в наши дни е толкова важно да изучаваме английски език? 

Изучаването на английски език може да бъде предизвикателство и да отнема много време, но ето ви няколко причини, защо е много ценно да се учи този и език и какви възможности създава той!

 

Английският е езикът за международна комуникация

Английският може да не е най-говоримият език в света, но той е официалният език на 53 държави и го говорят около 400 милиона души по целия свят.

Да можеш да говориш английски не е само да можеш да общуваш с местните на английски език, но това е и най-разпространеният втори език в света.

Ако искате да говорите с някой от друга държава, тогава и двамата да говорите английски са огромни и вие ще можете да комуникирате.

 

Английският е езикът на бизнеса

Английският е доминиращият бизнес език и вече е почти необходимост да го говорите, ако искате да участвате в бизнес процесите в цял свят.

Изследвания показват, че международната бизнес комуникация най-често се провежда на английски език и много интернационални компании, очакват служителите им да владеят английски език.

 

Говоренето на английски ви дава достъп до света на шоубизнеса

Много от най-добрите филми, книги и музика сa на английски. Следователно, научавайки този език, ще имате достъп до огромно шоубизнес съдържание!

Ако говорите английски, няма да е необходимо да разчитате повече на преводи и субтитри, за да се насладите на любимите си песни, филми, тв предавания и книги.

Гледането на филми и тв шоута на английски език също е чудесен и забавен начин да го научите!

 

Изучаването на английски ви дава достъп до повече съдържание в Интернет

Според доклад на Education First, английският е езикът на интернет. Приблизително 565 милиона души използват интернет всеки ден, а приблизително 52% от най-посещаваните уебсайтове в света са на английски език.

Изучаването на английски е важно, тъй като ви дава достъп до над половината съдържание в интернет. Знанието, как да четете на английски, ще ви позволи достъп до милиарди страници информация, която може и да не е достъпна по друг начин!

Leave a Reply