Летни курсове юли-август 2023

Защо да не направим лятото вълнуващо и полезно за вашето дете? Предлагаме ви летни интензивни курсове в  Алиса, предназначени специално за ученици от начален етап, завършили втори или трети клас, които имат някои основни познания, но се нуждаят от повече системност и увереност при писане и устно изразяване.

Нашите курсове ще се провеждат от 24 юли до 22 август, всеки работен ден от седмицата, с продължителност от 3 учебни часа, от 9:30 до 11:30 часа. Ние ще се погрижим да покрием нивото, което се изучава през цялата учебна година.

Цената на курса е само 510 лева, като учебниците се заплащат отделно. За ваше удобство, използваме утвърдената система “Family and Friends” на Oxford University Press, гарантираща качество и ефективност и много забавление.

Записванията се осъществяват на място в нашия офис в Овча купел 2. Ако желаете да определим нивото на вашето дете, ще се радваме да уговорим час за безплатно тестуване. За да запишете такъв час, просто се обадете на телефон 0888-929-761 и направете вашата резервация.

Моля, имайте предвид, че поради планираните почивки през  летните месеци, ние сме гъвкави и участието ви може да бъде само в рамките на две седмици, което също ще има благотворно въздействие за развитието на езика на учениците!

Нека заедно направим лятото на вашето дете незабравимо и полезно! Присъединете се към нас в езиковия център Алиса и ние ви гарантираме  много усмивки, усвояване на нови знания и увереност в английския език!